BROMAZEPAM 6MG 30 TABLETTEN

(3 klantbeoordelingen)

65,00

Bromazepam is een van de vele Benzodiazepinen die gebruikt word bij angst aanvallen en bij een social fobie .

Beschrijving

Bromazepam

Bromazepam is een van de vele Benzodiazepinen die gebruikt word bij angst aanvallen en bij een social fobie . Het gebruik van Benzodiazepinen is dan ook enorm met een schatting van ongeveer 1 miljoen gebruikers alleen al in Nederland. Vele mensen lijden onder veel druk zoals werk, school en prive omstandigheden. Dit middel geeft dan ook een extra kalmerend effect en neemt angstgevoelens enorm af. Hierdoor ervaren mensen een kalmerend effect op het lichaam waardoor zij beter kunnen omgaan in sommige situaties. Ook heeft dit medicijn een een spier ontspannende werking en kan bij mensen die te veel spanning hebben erg gewenst werken.

BIJSLUITER

Behandeling
Bij angstgevoelens en gespannenheid door hevige gebeurtenissen kunt u gedurende enkele dagen tot weken dit medicijn gebruiken. Houden de angstgevoelens en gespannenheid langer aan, of is er een psychische oorzaak voor? Dan worden ze meestal behandeld met psychotherapie of met antidepressiva.

Werking 
Dit medicijn dempt emoties en werkt daardoor kalmerend als u angstig of gespannen bent. Hierdoor verminderen ook de lichamelijke klachten, zoals hartkloppingen, buikpijn, trillen en transpireren, die vaak met angst en spanning gepaard gaan.

Dit medicijn is een tijdelijke hulp bij deze verschijnselen. Het lost de oorzaak van uw gespannenheid echter niet op. Bij zeer heftige emoties en gedurende een korte periode kan het nuttig zijn.

Effect
Binnen één uur na inname wordt u rustiger. Dit effect houdt langer dan twaalf uur aan.

Na enkele weken is er kans dat u afhankelijk bent geworden van het medicijn. U merkt dat aan ontwenningsverschijnselen als u niet meer slikt, zoals angst, hoofdpijn, spierpijn, slapeloosheid, rusteloosheid en geïrriteerdheid. Gebruik dit middel daarom niet langer dan enkele weken.

3 beoordelingen voor BROMAZEPAM 6MG 30 TABLETTEN

 1. Baris Shah

  Als de spanning te hoog wordt en ik veel stress ervaar gebruik ik 20 a 40 mg Bromazepam. Ik slaap dan goed en de spanning is weg. Vooral als ik van de spanning heel erg mijn kaken op elkaar ga klemmen, merk ik goed verschil. Na een paar dagen bromazepam is het dan weer over.

 2. Margriet01

  Reeds vier maal besteld

  Dinsdagmorgen besteld via btc en donderdag netjes in mijn bus geleverd. Er wordt veel gekloot met “meds en Bitcoin bestelling”, maar ik heb bij hen in korte tijd vier maal besteld en alles dik o.k. Het feit dat ze aangeven niet steeds alles onmiddellijk in voorraad te hebben geeft hen ook het voordeel van de twijfel. Ook geen mails met excuses-praatjes. Niet te verwarren met de oplichters van medicijnen-kopen.net.

 3. ike1234

  Heel goede webwinkel.
  Mijn tweede bestelling gedaan op dinsdag en donderdag al bezorgd. Hiermee ben ik echt goed geholpen. Snelle bezorging en goed verpakt.
  Tot de volgende keer

Een beoordeling toevoegen