Aanbieding!

LORAZEPAM 2.5 MG – 30 TABLETTEN

(9 klantbeoordelingen)

70,00

Lorazepam (merknaam: Temesta) is een geneesmiddel van de klasse der benzodiazepines.Dit zijn middelen die ervoor zorgen dat het lichaam tot rust komt. Zo ontspannen ze de spieren, en zorgen ze voor een slaperig gevoel. Zodoende wordt Lorazepam vaak gebruikt tegen angst- en paniekstoornissen. Ook helpt het medicijn epilepsie aanvallen te onderdrukken. Waarom is Lorazepam zo sterk?

Beschrijving

Lorazepam

Lorazepam (merknaam: Temesta) is een geneesmiddel van de klasse der benzodiazepines. Deze middelen kenmerken zich door vijf effecten die ook door lorazepam in wisselende mate gedeeld worden: anxiolytisch, anterograde amnesie, sedatief/hypnotisch, anticonvulsief en spierrelaxetend. Het middel heeft een korte tot middellange werkingsduur. Het middel wordt voornamelijk voorgeschreven vanwege de krachtige angstwerende eigenschappen. Binnen de klasse der benzodiazepinen heeft het een relatief hoog verslavingspotentieel.

Lorazepam staat bekend om het anxiolytische effect. Dit is een andere naam voor het onderdrukken van angsten. Benzodiazepines horen meestal bij de zogeheten ‘anxiolytica’, oftewel medicijnen die onrustige gevoelens onderdrukken. Angstige gevoelens komen namelijk vaker voor dan je denkt. Uit onderzoek is gebleken dat duizenden Nederlanders er wel eens last van hebben. Anxiolytica zorgen ervoor dat bepaalde gevoelens worden onderdrukt.
Ontspannen van de spieren

Benzodiazepinen helpen ook om de spieren te ontspannen. Lorazepam is daar een uitstekend voorbeeld van. Angst kan ervoor zorgen dat je hele lichaam gespannen raakt, inclusief je spieren. Dankzij dit medicijn komen de spieren tot rust. Dit heeft een kalmerende werking. Aan de andere kant zorgt het ontspannen van de spieren soms ook voor problemen. Zo kun je last krijgen van wazig zicht of dubbel zien omdat de oogspieren teveel ontspannen. Ook incontinentie komt door het ontspannen van de blaasspier soms voor.

9 beoordelingen voor LORAZEPAM 2.5 MG – 30 TABLETTEN

 1. steven075

  heb een bestelling geplaatst werd snel af gehandeld alleen had ik het 2 dagen later in huis. Bleek dat er een vertraging was bij post nl waar deze site niks aan kon doen. Gelukkig heb ik mij bestelling gewoon netjes binnen gekregen.

 2. paul molenaar

  Heb vanmorgen een bestelling voor lorazepam 2,5 mg besteld en met ideal betaald, krijg ik dat ook nog een bevesttiging dat het goed door is gekomen?

 3. marielledevriesmedemblik@hotmail.com

  Is dit een betrouwbare site ben namelijk al 5 keer opgelicht

 4. Suggi saes

  Bedankt vandaag binnen gekregen

 5. Paula Brouwer

  100% betrouwbaar WAARHEID

  heb er nu tot nu toe 4 bestellingen gedaan
  en die zijn keurig aan gekomen

  het klop ook dat er niet word gegageerd op mails
  hoop dat ze dat ik de toekomt wel gaan doen
  maar ik raad deze shop voor 100% aan

 6. Sofieke L

  Medicijn besteld.
  Duurde even.
  Was achteraf niet meer leverbaar.
  Kon een vervangend product krijgen of geld terug.
  Gekozen voor geld terug.
  Binnen 3 dagen netjes geld terug gekregen.
  Kortom: betrouwbaar.

 7. zegikniet

  Alles volgens afspraak,snelle…
  Alles volgens afspraak,snelle levering,indien assortiment wordt uitgebreid kan ik meer bestellen als de prijzen ook gunstig blijven.

 8. Klant

  Alles volgens afspraak,snelle levering,indien assortiment wordt uitgebreid kan ik meer bestellen als de prijzen ook gunstig blijven

 9. natasj127

  Heel goede webwinkel.
  Mijn tweede bestelling gedaan op dinsdag en donderdag al bezorgd. Hiermee ben ik echt goed geholpen. Snelle bezorging en goed verpakt.
  Tot de volgende keer

Een beoordeling toevoegen