ZOLPIDEM 10MG 30 TABLETTEN

(11 klantbeoordelingen)

75,00

Zolpidem is een slaapmiddel. Het wordt gebruikt bij slapeloosheid. Het werkt snel binnen een half uur, wordt u slaperig en suf. De werking van Zolpidem houdt ongeveer 6 uur aan. Zolpidem kopen werkt het best als u het zelden gebruikt.

Beschrijving

ZOLPIDEM

Zolpidem is een slaapmiddel. Het wordt gebruikt bij slapeloosheid. Het werkt snel binnen een half uur, wordt u slaperig en suf. De werking van Zolpidem houdt ongeveer 6 uur aan. Zolpidem kopen werkt het best als u het zelden gebruikt. U kunt afhankelijk worden van zolpidem kopen. Het is dan ingewikkeld om te stoppen met het gebruik van Zolpidem. Gebruikt u het langer dan 2 weken? Bouw dan geleidelijk af in overleg met uw arts.

GEBRUIK

Zolpidem werkt zeer snel en word daarom geadviseerd binnen 30 min voor het slapen gaan in te nemen. De werking treedt namelijk binnen een halfuur in. Als u Zolpidem zelden gebruikt werkt het super. Gebruikt u het bijna dagelijks dan is het effect na enkele weken weg. Gebruik daarom Zolpidem alleen indien noodzakelijk. Al na een week gebruik kunt u  ‘ontwenning-slapeloosheid’ krijgen. Uw lichaam verwacht dan een hogere dosis om het effect te behouden.

Belangrijk om te weten over zolpidem

 • Zolpidem is een slaapmiddel.
 • Bij problemen met slapen.
 • Binnen een half uur wordt u slaperig en suf. Dit medicijn blijft ongeveer 6 uur lang werken.
 • Zolpidem werkt het best als u het af en toe gebruikt, dus niet vaker dan één keer in de 3 dagen.
 • U kunt te veel gaan wennen aan zolpidem. Het is dan moeilijk om ermee te stoppen.
  Heeft u het langer dan 2 weken achter elkaar gebruikt? Bouw dan langzaam af in overleg met uw apotheker.
 • U kunt suf, slaperig, duizelig en moe worden. Ook kunt u minder snel reageren. Dat kan tot de volgende dag duren.
 • Na inname mag u 8 uur lang niet autorijden.
 • Pas op met alcohol. Dit kan u nog suffer maken.
 • Andere bijwerkingen: hoofdpijn, maagdarmklachten, geheugenverlies, nachtmerries, slaapwandelen en afvlakking van het gevoel.
 • Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Vraag aan uw arts of u dit medicijn mag gebruiken. Dit medicijn kan slecht zijn voor de baby.
 • Wilt u borstvoeding geven? Overleg dan met uw arts of apotheker. U kunt dit medicijn beter NIET voor lange tijd gebruiken als u borstvoeding geeft. Dit medicijn komt in kleine hoeveelheden in de moedermelk. Het kan dan bijwerkingen bij het kind geven. ZOLPIDEM KOPEN

Wat doet zolpidem en waarbij gebruik ik het?

Zolpidem is een slaapmiddel.
Artsen schrijven het voor bij slapeloosheid.

Slapeloosheid

Door pijn, nare gebeurtenissen, lawaai en zorgen kunt u soms moeilijk in slaap komen. Zolpidem vermindert de spanning die hierbij ontstaat en maakt suf. Dit bevordert dat u in slaap valt en beter doorslaapt.

Effect
Binnen een halfuur na inname wordt u slaperig en rustig. Zorg er daarom voor dat u thuis bent, geen ingewikkelde klussen meer moet doen en uw bed makkelijk kunt bereiken. De werking begint binnen een half uur en houdt ongeveer zes uur aan.

11 beoordelingen voor ZOLPIDEM 10MG 30 TABLETTEN

 1. S Haring

  Thanks

 2. Charelle v Veldhoven

  heb hier zolpidem gekocht, dit omdat mijn dokter het niet wilde voorschrijven. Ik kan al niet slapen van al die depressieve gedachtes die constant door mijn hoofd spoken! Gelukkig met deze medicijn kan ik prima slapen, hoewel ik in de loop der jaren heb gemerkt dat ik wel soms rustig aan moet doen werkt het nog altijd perfect. Soms stop ik een paar dagen omdat je soms wel 2 dagen duf kan zijn na gebruik. Hoop dat ik hiermee iedereen heb geholpen hoe mijn ervaring is.

 3. Rick Van velzen

  Bedankt voor de snelle levering

 4. Amel

  Top bedankt

 5. cornelia84

  Bedankt voor bestelling

 6. Nomi leene

  Thnx

 7. Nico

  Fijn dat jullie weer terug zijn op de site om medicijnen te bestellen. Order wordt zoals voorheen correct bevestigd en natuurlijk ook geleverd.

 8. Elvin2022

  Medicijnen goed aangekomen

  Medicijnen goed aangekomen, duurde wat langer maar netjes beantwoord via email dat het wat langer duurde, Ik ga hier zeker weer bestellen!

 9. Rein024

  Eerlijke website versturen gewoon wat je besteld

  Gewoon een top site had eerst me twijfels. Dus een kleine bestelling netjes aangekomen plus.je krijg ook nog 3 emails van hun 2 dat de bestelling is ontvangen en 1 van betaling is voldaan 3e mail krijg je van postnl dat je van desbetreffende een pakket kan verwachten, inmiddels ben ik paar beslling verder ruim over de 900€ alles is netjes aangekomen met enige vertraging door de covid-19 gebeuren maaar ik ben zeer te verdreven

 10. Kelly P

  ontvangen mijn dank is zeer groot.

 11. 292992

  ik ben echt heel blij dat ik mijn pakketje hebt ontvangen paar dagen te laat. maar als nog goed gekomen.
  ik geef 4 sterren ondanks iets te laten zending. ik kom als klant zeker terug. bij de meeste ben ik me geld kwijt..

  Dus zo blij nu een betrouwbare te hebben gevonden hoef ik voorlopig niet meer gaan zoeken naar een medicijnen winkel

  Nogmaals bedankt fijn weekend toegewenst

  Groet Klant

Een beoordeling toevoegen