ZOLPIDEM 10MG 30 TABLETTEN

70,00

Zolpidem is een slaapmiddel. Het wordt gebruikt bij slapeloosheid. Het werkt snel binnen een half uur, wordt u slaperig en suf. De werking van Zolpidem houdt ongeveer 6 uur aan. Zolpidem kopen werkt het best als u het zelden gebruikt.

Beschrijving

ZOLPIDEM KOPEN

Zolpidem is een slaapmiddel. Het wordt gebruikt bij slapeloosheid. Het werkt snel binnen een half uur, wordt u slaperig en suf. De werking van Zolpidem houdt ongeveer 6 uur aan. Zolpidem kopen werkt het best als u het zelden gebruikt. U kunt afhankelijk worden van zolpidem kopen. Het is dan ingewikkeld om te stoppen met het gebruik van Zolpidem. Gebruikt u het langer dan 2 weken? Bouw dan geleidelijk af in overleg met uw arts.

GEBRUIK

Zolpidem werkt zeer snel en word daarom geadviseerd binnen 30 min voor het slapen gaan in te nemen. De werking treedt namelijk binnen een halfuur in. Als u Zolpidem zelden gebruikt werkt het super. Gebruikt u het bijna dagelijks dan is het effect na enkele weken weg. Gebruik daarom Zolpidem alleen indien noodzakelijk. Al na een week gebruik kunt u  ‘ontwenning-slapeloosheid’ krijgen. Uw lichaam verwacht dan een hogere dosis om het effect te behouden.

Belangrijk om te weten over zolpidem

 • Zolpidem is een slaapmiddel.
 • Bij problemen met slapen.
 • Binnen een half uur wordt u slaperig en suf. Dit medicijn blijft ongeveer 6 uur lang werken.
 • Zolpidem werkt het best als u het af en toe gebruikt, dus niet vaker dan één keer in de 3 dagen.
 • U kunt te veel gaan wennen aan zolpidem. Het is dan moeilijk om ermee te stoppen.
  Heeft u het langer dan 2 weken achter elkaar gebruikt? Bouw dan langzaam af in overleg met uw apotheker.
 • U kunt suf, slaperig, duizelig en moe worden. Ook kunt u minder snel reageren. Dat kan tot de volgende dag duren.
 • Na inname mag u 8 uur lang niet autorijden.
 • Pas op met alcohol. Dit kan u nog suffer maken.
 • Andere bijwerkingen: hoofdpijn, maagdarmklachten, geheugenverlies, nachtmerries, slaapwandelen en afvlakking van het gevoel.
 • Bent u zwanger of wilt u zwanger worden? Vraag aan uw arts of u dit medicijn mag gebruiken. Dit medicijn kan slecht zijn voor de baby.
 • Wilt u borstvoeding geven? Overleg dan met uw arts of apotheker. U kunt dit medicijn beter NIET voor lange tijd gebruiken als u borstvoeding geeft. Dit medicijn komt in kleine hoeveelheden in de moedermelk. Het kan dan bijwerkingen bij het kind geven. ZOLPIDEM KOPEN

Wat doet zolpidem en waarbij gebruik ik het?

Zolpidem is een slaapmiddel.
Artsen schrijven het voor bij slapeloosheid.

Slapeloosheid

Door pijn, nare gebeurtenissen, lawaai en zorgen kunt u soms moeilijk in slaap komen. Zolpidem vermindert de spanning die hierbij ontstaat en maakt suf. Dit bevordert dat u in slaap valt en beter doorslaapt.

Effect
Binnen een halfuur na inname wordt u slaperig en rustig. Zorg er daarom voor dat u thuis bent, geen ingewikkelde klussen meer moet doen en uw bed makkelijk kunt bereiken. De werking begint binnen een half uur en houdt ongeveer zes uur aan.

Onder welke namen is zolpidem verkrijgbaar?

De werkzame stof zolpidem zit in de volgende producten:

Heb ik een recept nodig?

Zolpidem is sinds 1988 internationaal op de markt. Het is op recept en zonder dokters recept verkrijgbaar onder de merknaam Stilnoct en als het merkloze Zolpidemtartraat in tabletten.